familie Oei

Net gehoord dat de kleinzoon van Will/Liang Oei, kind van zijn zoon Peter aan het conservatorium studeert. Ik veronderstel piano, maar dat zeg ik alleen omdat hij iets met Daniel Wayenberg had te maken. Even googlen en kijk eens naar het resultaat!! De kleinzoon heet Martin Oei.

Schermafbeelding 2014-12-09 om 10.02.07

 

Op zijn site kun je meer over hem te weten komen. Klik HIER

3 gedachten over “familie Oei”

 1. Ik ben op zoek naar Otto Oei Thian Lok die van 1959 tot 1962 op de tropische landbouwschool in Deventer studeerde. Naar ik meen trouwde hij met een meisje uit die stad…..

  1. Dag Ep,
   Klopt, Lok is getrouwd met Mique en woont volgens mij in België. Ik zal even zoeken aan wie je het beste zijn adres kunt vragen.

   1. Dag Ep,
    Ja, dat was ik nog vergeten. Lok wordt vaak Otto genoemd. Toen nog niet? Ik heb zijn telefoonnummer, dat zal ik je per dm sturen. Wil je Lok op de site wijzen en vragen contact op te nemen? Zouden we wel leuk vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *