Informatie via KITLV

Ik had ook aan het KITLV gevraagd of zij informatie hebben over pa Hong en zijn voorouders.  Drs Nico A. van Horn,  archivaris KITLV/Royal Netherlands Institute of Southeast Asian and Caribbean Studies deed een snelle check. Hij schrijft:

gister had ik even tijd om in de LSC-almanakken uit de jaren dertig te bladeren. De naam Tan Kian Hong ben ik tot mijn stomme verbazing in geen enkel jaren tegengekomen, niet bij de Corpsleden, maar ook niet bij de niet-Corpsleden. Een raadsel! Ook de club Chung etc., is niet vermeld in de studentenalmanak.

…………via de site van Regionaal Archief Leiden, is een krantendatabase met Leidse couranten raad te plegen. Ik heb even gecheckt en zijn naam kom ik een fiks aantal malen tegen.

Ik ben even gaan kijken en daar kom ik inderdaad allerlei berichten tegen. Verslavend. Ik heb er een paar tenniswedstrijden afgehaald. Ik houd er nu mee op. Andere keer meer! Dank Nico van Horn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.