Spam of contactadvertentie 2

Tot mijn verrassing kwam er weer een bericht van dezelfde auteur. Hij heet Pang You en schrijft:

HALLO WEBBIE TAN IK BESTA WEL SORRY DAT IK DEZE WEB SITE HEB GEBRUIKT WAARVOOR HET NIET BEDOELD IS SORRY

Daarop heb ik hem weer een mailtje gestuurd, waarin ik hem veel succes wens bij het vinden van een partner via andere kanalen. Die mail is nog niet terug gekomen.

2 gedachten over “Spam of contactadvertentie 2”

  1. Zoveel Anki Tans zullen er toch in Leiden in 1971 niet geweest zijn? Dus dan moet het wel Anki geweest zijn die op een avond in een zekere bekende studentenvereniging naast mij stond en daar in de grote zaal in de ontgroeningstijd voor mijn gevoel – onervaren als ik verder was – verbaal nogal stevig lomp, en tegelijk ook geinteresseerd werd aangepakt door een ouderejaars. Een wonderlijk soort van aandacht mogelijk respect of “onderscheiding”. Dat is me altijd bijgebleven, omdat het ‘uitgezocht/ distinghuised ‘ op mij overkwam en ook omdat Anki zo cool calm collected/ superieur reageerde. Het was een even denigrerende als eervolle bejegening. En blijkbaar wist Anki dat ook. Onze wegen liepen al snel uiteen, dat wil zeggen Anki verdween uit mijn beeld; ik kwam zelden op de sociëteit. Decennia later las ik op internet, bij toeval – zoals dat op Internet zo vaak gaat – een bericht over een jonge student Tan die in Leiden in de jaren dertig een prachtige Mercedes had laten aanpassen voor reizen door Europa. De blikvangende auto was “zoekgeraakt” sinds de jaren vijftig. https://www.prewarcar.com/the-dutch-east-indies-mercedes-mystery. Nu loopt – alweer bij toeval – deze website over Pa Hong mij in handen. Hee…

    1. Dag Addy,
      Ik zal je een persoonlijke mail sturen. De Tan van de Mercedes is geen familie, wel een bekende van mijn vader toentertijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *