Aftrap vijfde lustrum Chung Hwa Hui

5e lustrum Chung Hwa Hui, 1936?
5e lustrum Chung Hwa Hui, 1936.

Op de achterkant staat in het handschrift van pa Hong: aftrap door Thoa. dacht ik. Maar toen kreeg ik deze mail van Han Go:
Ik denk dat ik weet wie de vrouw is die de aftrap doet op het 5e lustrum van de CHH. Het is zeer waarschijnlijk mijn tante ietje de vrouw van Koo Liong Bing. Haar meisjesnaam is Go Pheek Thoo en volgens mijn nicht werd zij in die tijd toen zij in Nederland waren Thoo genoemd. Achterop de foto staat ook Thoo of Thao zoals jij dacht. Ik zelf dacht toen ik de foto moest inscannen dat het mijn tante was qua uiterlijk. Mijn nicht zegt dat zij deze foto ook al eens gezien had. Dus al met al denk ik dat zij het is. Ik was verbaasd omdat ik haar nooit iets sportiefs heb zien doen. Koo Liong Bing was een goede voetballer.

Grappig zo’n foto.

Nou ziet het er ook niet uit alsof Thoo erg goed kan voetballen, wel elegant, zoveel is zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *