Samen uit Indië naar Leiden

Nou dat is natuurlijk de vraag. Dan kan ik natuurlijk wel vinden op de passagierslijst van de Tjerimai. Hoe dan ook. Han Go vond enkele namen uit pa Hong’s HBS-tijd die later terug komen in de studententijd in Leiden. Hier is het bericht van Han:

“Ik zie trouwens bij die hele opsomming van medeleerlingen van jouw pa weer een aantal namen terugkomen.
Liem Tjoen Tjiong
Tjoa Soe Tien (met jouw pa in bestuur Chung Hwa Hui)
Oei Yong Tjoe (die staat ook op meerdere studentenfoto’s).”

Nu dit zo werkt, is het misschien toch beter dat ik de hele lijst van zijn HBS klassen overschrijf. Deed ik niet omdat ik dat te veel werk vond, maar het levert dus extra informatie op!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *